Rondreis Canada

Houdt u van uitgestrekte natuurparken, natuurgebieden, wildlife en knalgroene en blauwe gletsjermeren? Dan is Canada the place to be! Bezoek het charmante Vancouver, het multiculturele Toronto en natuurlijk hoofdstad Ottawa. Stuk voor stuk steden om verliefd op te worden. Tijdens uw rondreis door Canada is er ook aan nationale parken geen gebrek. Wat dacht u van Banff National Park met het prachtige Lake Louise? Het meer heeft de smaragdgroene kleur te danken aan de fijn gemalen steengruis dat door de smeltende gletsjer het meer in wordt gedragen. Het Jasper National Park is het grootste nationale park van Canada en heeft een uitgebreide hoeveelheid aan wildlife. Houd uw ogen goed open en spot elanden, herten, beren, coyotes en wolven! Een absolute must-see tijdens uw rondreis Canada, zijn de Niagara Falls. Dit wereldberoemde staaltje natuurgeweld bestaat uit drie watervallen en vormt de grens tussen West-Canada en Noord-Amerika. Wist u dat Canada heel goed per camper te bereizen is? U ervaart het ultieme gevoel van vrijheid terwijl u de mooiste highlights van Canada ontdekt.

Reis op maat

Naast ons aanbod van groeps- en/of individuele rondreizen, kunt u ook voor maatwerkreizen bij ons terecht! Een speciaal voor u samengestelde reis, helemaal naar uw wens aangepast. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen aan te geven. Onze reisspecialisten stellen vervolgens met zorg een droomreis voor u samen. Wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit.

Heeft u uw droomreis voor ogen of wilt u juist meer inspiratie opdoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze reisspecialisten.
Maatwerkreis aanvragen Contact opnemen


Rondreizen met een camper in Amerika en Canada

Individuele rondreis in Canada


    Bel me terug