Thailand

Welkom in Thailand, het Land van de Glimlach! Afwisselende landschappen, indrukwekkende stukken jungle, prachtige tempels en een vriendelijke bevolking zijn slechts enkele voorbeelden waarom Thailand een van de meest favoriete bestemmingen is voor een rondreis. Maak kennis met de metropool en hoofdstad van Thailand, Bangkok; een fascinerende stad waar oud en modern samenkomen. Bent u op zoek naar het ‘echte’ Thailand? In het noorden van het land vindt u nog diverse bergstammen en een prachtige natuur. Tijdens een rondreis Thailand mag een bezoek aan Ayutthaya zeker niet ontbreken. De voormalige hoofdstad barst van de historische tempels, ruïnes en Boeddhabeelden en is slechts één van de vele highlights tijdens uw rondreis door Thailand. Voor een onvergetelijke ervaring brengt u een bezoek aan het olifantenkamp in Chiang Mai. Maak kennis met de olifanten terwijl ze genieten van een verfrissend bad in de rivier. Misschien mag u de olifant zelfs afspoelen of voeren! Sluit uw indrukwekkende rondreis door Thailand ontspannen af op een van de paradijselijke eilanden die het land rijk is.

Laos

Een rondreis door Laos is goed te combineren met een rondreis Cambodja, rondreis Thailand of rondreis Vietnam. Maak een boottocht over de Mekong Rivier, de natuurlijke grens tussen Laos en Thailand. De hoofdstad Vientiane is een stad vol bezienswaardigheden met beroemde tempels en monumenten. Van de gouden stoepa Pha That Luang tot aan een park vol boeddhabeelden. Ervaar hoe de lokale bevolking hun handelswaar uitwisselt met een bezoek aan een van de lokale markten in Laos. Een echte aanrader voor uw rondreis Laos is een bezoek aan de voormalige hoofdstad Luang Prabang. Hier kunt u kennis maken met de monniken in hun kenmerkende oranje gewaden die samenkomen bij een van de goed onderhouden tempels. Reis vanuit Luang Prabang naar de Pak Ou grotten, waar zich ruim 4000 boeddhabeelden in nissen bevinden. De grotten worden daarom ook wel de ‘grotten van de duizenden Boeddha’s’ genoemd. Een bijzonder cultureel verschijnsel en slechts een van de vele hoogtepunten tijdens uw rondreis door Laos.

Reis op maat

Naast ons aanbod van groeps- en/of individuele rondreizen, kunt u ook voor maatwerkreizen bij ons terecht!
Heeft u uw droomreis voor ogen of wilt u juist meer inspiratie opdoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze reisspecialisten.
Maatwerkreis aanvragen Contact opnemenPrivérondreizen


    Bel me terug