Rondreis Indonesië / Bali / Java


Indonesië

Witte zandstranden, prachtige landschappen, uitgestrekte rijstvelden, wildlife en een rijke cultuur vol oude tradities. Indonesië wordt gezien als een van de meest ideale bestemmingen voor een rondreis. Deze eilandengroep bestaat uit meer dan 17.000 eilanden maar ieder eiland een wereld apart. Van natuur tot cultuur en van klederdracht tot dialecten, geen een eiland in Indonesië is hetzelfde. Bezoek tijdens uw rondreis door Indonesië ook de eilanden Bali, Java of Sumatra.

Bali

Reis naar het betoverende eiland Bali, het meest gastvrije eiland van Indonesië. Het sprookjesachtige landschap van Bali is heel divers en wordt gekenmerkt door onder andere dichte bossen, rivieren, meren en kloven. Bezoek de indrukwekkende rijstvelden van Ubud, ontdek de onderwaterwereld bij Amed en relax op de prachtige zandstranden van Sanur.  Tijdens uw rondreis door Bali mag een bezoek aan de schitterende tempel Pura Ulun Danu Brantan, gelegen midden in het Bratanmeer, zeker niet ontbreken! Combineer dan Bali ook eens met de Gili eilanden. Dit is een rustig stukje paradijs met prachtige stranden en een kleurrijke onderwaterwereld.

Java

Combineer tijdens uw rondreis door Indonesië Bali met Java. De hoofdstad Jakarta is ook de hoofdstad van Indonesië en het bruisende hart van Java. De stad wordt gekenmerkt door oude, koloniale gebouwen maar ook moderne winkelcentra. Reis tijdens uw rondreis door Java af naar Yogyakarta, de culturele hoofdstad van Java. Bezoek Borobudur, ’s werelds grootste boeddhistische tempelcomplex en tevens bedevaartsoord voor Boeddhisten. Bent u op zoek naar een beetje avontuur? Verken dan de iconische Bromo vulkaan waar u vroeg in de ochtend kunt genieten van een spectaculaire zonsopgang.

Reis op maat

Naast ons aanbod van groeps- en/of individuele rondreizen, kunt u ook voor maatwerkreizen bij ons terecht!
Heeft u uw droomreis voor ogen of wilt u juist meer inspiratie opdoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze reisspecialisten.
Maatwerkreis aanvragen Contact opnemenPrivérondreizen


Bel me terug