Azië

Tijdens een rondreis Azië waant u zich in een totaal andere wereld. Azië is een bijzonder en veelzijdig continent vol boeddhistische tempels, adembenemende landschappen, eindeloze rijstvelden, oude koningssteden, bijzondere gerechten en een vriendelijke bevolking. Toch is geen enkel land in Azië hetzelfde. Ontdek het bijzondere contrast tussen het hypermoderne Tokyo en de voormalige keizerstad Kyoto tijdens een rondreis door Japan. Of wat dacht u van de beroemde Chinese Muur, het indrukwekkende Terracottaleger en de mystieke Verboden Stad in China? Een bezoek aan het sprookjesachtige Halong Bay in Vietnam of de voormalige hoofdstad Ayutthaya in Thailand met haar historische tempels en ruïnes zijn slechts enkele voorbeelden van de vele highlights van Azië. In Sri Lanka wacht een smaragdgroen binnenland en uitgestrekte theeplantages om ontdekt te worden. Bent u op zoek naar het authentieke en pure Azië? Dan is een rondreis Myanmar iets voor u! Voor een tropisch paradijs om uw rondreis ontspannen af te sluiten kiest u voor een van de vele eilanden van Indonesië zoals Bali, Java of Sumatra. Weet u al waar uw rondreis door Azië naartoe gaat?

Reis op maat

Naast ons aanbod van groeps- en/of individuele rondreizen, kunt u ook voor maatwerkreizen bij ons terecht! Een speciaal voor u samengestelde reis, helemaal naar uw wens aangepast. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen aan te geven. Onze reisspecialisten stellen vervolgens met zorg een droomreis voor u samen. Wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit.

Heeft u uw droomreis voor ogen of wilt u juist meer inspiratie opdoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze reisspecialisten.
Maatwerkreis aanvragen Contact opnemen


Privérondreizen


    Bel me terug