Amerika

Wilt u genieten van goudgele stranden en palmbomen, ondergedompeld worden in hectische miljoenensteden, een gokje wagen in Las Vegas of het overweldigende natuurschoon van bijvoorbeeld de Niagara Falls of de Grand Canyon aanschouwen? Een reis door Amerika spreekt tot de verbeelding van velen; geen ander continent kent invloeden van zoveel culturen. Amerika heeft een uniek karakter met indrukwekkende steden, uitgestrekte landschappen, overweldigend natuurschoon en een bruisende cultuur.

Reis op maat

Naast ons aanbod van groeps- en/of individuele rondreizen, kunt u ook voor maatwerkreizen bij ons terecht! Een speciaal voor u samengestelde reis, helemaal naar uw wens aangepast. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen aan te geven. Onze reisspecialisten stellen vervolgens met zorg een droomreis voor u samen. Wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit.

Heeft u uw droomreis voor ogen of wilt u juist meer inspiratie opdoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze reisspecialisten.
Maatwerkreis aanvragen Contact opnemen


Individuele rondreis in Amerika

Groepsrondreizen in Amerika

Rondreizen met een camper in Amerika en Canada


    Bel me terug