Ervaar Afrika met een onvergetelijke rondreis van Ervaar Reizen. Afrika is een continent van uitersten en kent een zeer gevarieerde natuur en cultuur. Tijdens een rondreis door Afrika maakt u kennis met wildparken, natuurparken, woestijnen, meren, een enorme diversiteit aan landschappen en indrukwekkende steden. Spot de Big Five, volg de Tuinroute, maak een Game Drive, ontdek de prachtige natuur en ontmoet de typisch Afrikaanse stammen. Welke rondreis Afrika kiest u?

Individuele rondreizen

Laat u inspireren door onze individuele rondreizen door Afrika. Wilt u toch nog iets aanpassen aan de route? Geen probleem, wij stellen graag een reis op maat voor u samen.

Avontuurlijke groepsrondreizen

Tijdens onze actieve en avontuurlijke groepsrondreizen ontdekt u het ongerepte Afrika. Kies voor een safari ervaring en overnacht in tenten. Liever iets meer comfort? Kies dan voor een accommodated variant waarbij u verblijft in prima middenklasse accommodaties. Alle groepsrondreizen zijn met internationale medereizigers en Engelstalige reisleiders.

Reis op maat

Naast ons aanbod van groeps- en/of individuele rondreizen, kunt u ook voor maatwerkreizen bij ons terecht! Een speciaal voor u samengestelde reis, helemaal naar uw wens aangepast. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen aan te geven. Onze reisspecialisten stellen vervolgens met zorg een droomreis voor u samen. Wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit.

Heeft u uw droomreis voor ogen of wilt u juist meer inspiratie opdoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze reisspecialisten.
Maatwerkreis aanvragen Contact opnemen


Individuele rondreis

Groepsrondreis


    Bel me terug