Over Ervaar Reizen

Over ons

Ervaren en gepassioneerde reisspecialisten

Ervaar Reizen is gespecialiseerd in rondreizen over de hele wereld. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan groepsrondreizen, individuele rondreizen en camper reizen in Noord-Amerika, Canada, Afrika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Bij Ervaar Reizen kunt u uw rondreis geheel naar eigen wens laten samenstellen. Wilt u aan een bestaande rondreis aanpassingen doen? Ook dat kan gewoon! Alle extra’s, zoals een transfer, vlucht of autohuur kunnen gemakkelijk voor u bijgeboekt worden. Wij zorgen er voor dat uw met zorg op maat samengestelde rondreis perfect op elkaar aansluit.

De reizen van Ervaar Reizen variëren van basic tot luxe, dus voor ieder wat wils! Door onze rechtstreekse samenwerking met lokale agentschappen is er direct een specialist op bestemming aanwezig om u van de beste tips tijdens uw droomvakantie te voorzien.


Flexibiliteit en zekerheid

Met een gerust gevoel op reis

Ervaar Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor gaat u op reis onder eerlijke voorwaarden en profiteert u van financiële zekerheden.

Bij de voorbereiding van uw reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance bent u voor het verzekeren van uw vakantie of reis aan het juiste adres. Ervaar Reizen sluit haar verzekeringen af bij Allianz.

Daarom Ervaar Reizen:
– Altijd een vrijblijvende offerte
– Persoonlijk contact
– Specialisten met passie voor reizen
– Samenwerking met de beste lokale agenten
– Zekerheden van o.a. ANVR & SGR


Waar gaat uw volgende reis naartoe?

Bel uw Ervaar Reizen reisspecialist: +31(0)495-456615

Contactformulier

    Bel me terug