Australië & Nieuw-ZeelandAustralië

Australië is een reusachtig land en heeft daardoor ook een grote verscheidenheid aan kenmerken en landschappen. Zo vindt u in het oosten van Australië het wereldberoemde Great Barrier Reef en Canberra, de kleinste staat van Australië. Het zuidelijke Tasmanië wordt gekenmerkt door dichte regenwouden, schitterende bergketens en ruwe kustlijnen. Dit is vooral een geliefd gebied onder wandelaars en fietsers. Wilt u het echte Outback-gevoel ervaren? Dan is een bezoek aan de Northern Territory een must. Laat u ook verwonderen door de prachtige zonsopkomst of zonsondergang bij het iconische Ayers Rock. De heldere sterrenhemel en de warmrode Outback-kleuren laten een overweldigende indruk na.

Nieuw-Zeeland

Ontdek het land van de Maori cultuur: Nieuw-Zeeland. Dit land is verdeeld in twee hoofdeilanden, namelijk het Noordereiland en het Zuidereiland. Het Noordereiland wordt gekenmerkt door uitgestrekte landschappen met mooie zandstranden, groene grasvelden en vrijwel ongerepte regenwouden. Ontdek de grootste stad van Nieuw-Zeeland Auckland, de hoofdstad Wellington, de populaire strandbestemming Bay of Islands en Tongariro National Park, het oudste nationale park van Nieuw-Zeeland. Wilt u kennismaken met de Maori-cultuur? Breng dan een bezoek aan Rotorua. Het Zuidereiland is een stuk ruiger dan het Noordereiland en is vooral bekend om de ruige natuur met imposante vulkanen, reusachtige bergketens en diepe fjorden. Ontdek de bijzondere Franz Jozef en Fox Glacier, proef de heerlijke wijnen van Blenheim en maak een tocht naar Stewert Island om de Kiwi volgens te spotten; de nationale trots van Nieuw-Zeeland.

Reis op maat

Naast ons aanbod van groeps- en/of individuele rondreizen, kunt u ook voor maatwerkreizen bij ons terecht! Een speciaal voor u samengestelde reis, helemaal naar uw wens aangepast. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen aan te geven. Onze reisspecialisten stellen vervolgens met zorg een droomreis voor u samen. Wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit.

Heeft u uw droomreis voor ogen of wilt u juist meer inspiratie opdoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze reisspecialisten.
Maatwerkreis aanvragen Contact opnemen


Alle groepsrondreizen Australië en Nieuw-Zeeland

Alle individuele rondreizen Australië en Nieuw-Zeeland

Rondreizen met een camper in Australië en Nieuw-Zeeland


    Bel me terug